Üzleti megoldások

Segítünk vállalkozásának biztonságosabbá válni. Bízza üzletének kibernetikai védelmét az Avast Business és az AVG Business termékeire, a karbantartást pedig a CCleaner Business-re.

Egyszerű, megfizethető és hatékony kiberbiztonság növekvő vállalkozása számára az Avast Business termékeinek segítségével. Az Avast Essential, Premium és Ultimate Business Security termékek minden igényt kielégítenek. Ransomware & On-device Data Breach védelem, jelszóvédelem, VPN az online adatvédelemért nyilvános Wi-Fi-n 2, USB-védelem3 és Rendszer- és alkalmazásfoltozás2,3.

View:
Sort by:
 

Kisvállalkozásokra tervezve az AVG Business Security megoldásai. Az AVG AntiVirus Business Edition és az AVG Internet Security Business Edition rengeteg szolgáltatást tartalmaznak. Többek között 24/5 angol nyelvű támogatás, Felhőkezelő konzol, Többrétegű védelem, Tűzfal, Fájlmegsemmisítő, CyberCapture, Smart Scanner, SharePoint Protection, Exchange Server Protection és Jelszóvédelem.

Egyszerűsítse az informatikai karbantartást a CCleaner Business segítségével. Hatékony PC-tisztítás és -kezelés vállalkozása számára. Minden standard CCleaner-funkció üzleti célokra, automatizáljon többet parancssori szkriptekkel és testreszabhatja a takarítást az üzleti igényeihez.